Бургас

Искате да закупите апартаменти  за постоянно живеене или за инвестиция и отдаване под наем на най-изгодните цени. Заповядайте в Бургас!

Бургас е вторият по големина град на Българското Черноморско крайбрежие. Около  него са разположени  Атанасовското, Бургаското и Мандренското езера. Бургас е и най-голямото пристанище в страната, с единствения нефтен терминал. Железопътната и пътна инфраструктура са добре развити. Международното летище Бургас приема множество полети от повечето европейски държави и е единственото летище, което може да приема свръхзвукови самолети.

Бургас е със стратегическо местоположение, столицата е на три часа път с кола по автомагистрала „Тракия”, на два часа път е разположен другия голям черноморски град Варна. Най-известният български черноморски курорт Слънчев бряг се намира само на около половин час. На север от Бургас се намират и   курортния и исторически град – Несебър-град-музей под егидата на Юнеско, курортно селище Елените и Свети Влас. На юг от Бургас са разположени историческия град Созопол, ваканционните селища Черноморец, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, ваканционно селище Дюни и резерватът Ропотамо.

Градът е много добре устроен, с прекрасна морска градина, дълга плажна ивица, добра инфраструктура и множество възможности за прекарване на свободното време, добри училища и университети и многообразна културна програма.

В градът се продават както стандартни апартаменти в жилищните комплекси, така и апартаменти в затворени комплекси с басейн и поддръжка. Цените на предлаганите апартаменти зависят както от площта на жилищата, така и от местоположението им. Апартаментите, разположени в непосредствена близост до Морската градина и морския бряг, са по-скъпи и подходящи за инвестиция и отдаване под наем, поради благоприятното си местоположение. Цените в тези райони варират между  700 и 1500 €/м2. В по-отдалечените от морето комплекси цените са сравнително по-ниски, между 500 и 800 €/м2, като в тези райони през последните години се засили търсенето, което от своя страна доведе до увеличаване на строителството  и основните сделки там са с новопостроени апартаменти.

При нас ще откриете богат избор от имоти в Бургас за всеки вкус и бюджет, изгодни евтини апартаменти, луксозни апартаменти, апартаменти в затворени комплекси.