Ахелой

Ахелой се намира на 30 км от Бургас, по поречието на река Ахелой. На 3 км. се намира курорта Равда, а на 6 км е разположен най-известният черноморски курорт в България Слънчев Бряг и историческия град Несебър. Ахелой е предпочитано място за хора, които търсят спокойствие близо до морето, което се намира само на 1 км от центъра на града. Районът е подходящ както за морски риболов в Черно море, така и за сладководен риболов в близката река Ахелой. Плажът край Ахелой е дълъг около 10 км и граничи с Поморийското езеро, като предлага добри възможности за любителите на сърфа и уиндсърфа.

Поради близостта на Ахелой до брега на Черно Море,  курортите Слънчев бряг и Несебър и областния център Бургас, градът става все по- предпочитан както за почивка, така и за постоянно пребиваване. Целогодишно там работят няколко хотела, ресторанти, дневни и нощни барове.

Поради стратегическото си разположение, през последните няколко години в района на Ахелой са изградени няколко нови комплекса от затворен тип.

Както навсякъде в България и тук цените на имотите паднаха в началота на кризата и сега любителите на спокойствието и морския бряг могат да се насладят на желания имот на най-изгодни цени.

Можем да Ви предложим за продажба както апартаменти с различна квадратура в затворените комплекси, така и самостоятелни къщи в града, къщи в затворени комплекси, апартаменти и търговски площи на най-изгодни цени с прекрасно местоположение и качество на строителството.