Поморие

Град Поморие е разположен на Южното Черноморско крайбрежие, на 20 км. от град Бургас и на 10 км. от Летище Бургас. Градът е разположен на полуостров и е ограден от всички страни от море. По тази причина от почти всяка точка на града се откриват невероятни гледки към морския бряг. До Поморие се намират и най-старите солници в Европа, създадени през 5-ти век преди новата ера. В района се отглежда много качествено грозде и се произвежда висококачествени вина  и ракии.

Поморие е известен български балнеоложки курорт с прекрасни условия за Спа и балнео туризъм. Тук вековните традиции на калолечението се срещат със съвременните постижение на медицината, за да превърнат Поморие в един модерен лечебно-възстановителен център.  А като добавите и морето и прекрасната широка плажна ивица, в комбинация с луксозни заведения и ресторанти, нощни барове, множество водни атракции, магазини, пицарии, кафенета и дискотеки, Поморие се превръща в предпочитано място както на спа туризъм и лятна почивка, така и за постоянно пребиваване.
Инфраструктурата на града е добре развита, има редовни автобуси до Бургас и курортните градове на север.

Ако това е мястото за Вашия нов дом или за лятната Ви почивка, ние можем да Ви предложим разнообразие от апартаменти, къщи и търговски обекти за продажба, отдаване под наем и инвестиции в град Поморие на изгодни цени. Разгледайте най-добрите оферти при нас.