Строителство и ремонт

СТРОИТЕЛСТВО

Ако желаете да закупите къща или вила, но не намирате нищо подходящо на пазара, на Ваше разположение е нашата строителна фирма. Предлагаме Ви възможност да построите на желано от Вас място мечтаната къща или вила по индивидуален проект  на разумна и изгодна цена. Нашият строителен технически персонал гарантира бързо и качествено изпълнение на поетите обекти, като не прави компромиси с качеството на изпълнение.

Нашите консултанти ще Ви напътстват и съдействат във всеки един етап от строителството, от избора на подходящ парцел за строителство, през изготвянето на идеен проект за мечтания Ви дом, изготвянето на строителните проекти, всички етапи на строителство и узаконяване на имота.

Ниските цени на строитество, бързите срокове на изпълнение и качественото изпълнение са наш основен приоритет.

Предлагаме Ви възможност в годините на криза да инвестирате в строителството на къща или вила, специално създадени за Вас, съобразени с Вашите изисквания и желания, на разумна цена и с перфектно качество, функционални и с усет към красивото.

 

РЕМОНТ

За да се поддържа доброто състояние на една сграда, къща или апартамент, те се нуждаят от качествена поддръжка и периодични ремонти дейности. Качествената поддръжка намалява значително необходимостта от ремонтни дейности. Ако все пак Ви се наложи да извършвате някакви ремонтни дейности или имате желание за модернизирате и подобрите естетическия вид на Вашето жилище или подобряване на енергийната ефективност, сме готови да Ви съдействаме.

Ние ще Ви осигурим спокойствие и сигурност по време на ремонта на вашето жилище. Предлагаме Ви извършването на всякакъв вид домашни ремонти, довършителни работи и други строителни услуги, като гарантираме професионализъм и качество.

Нашите специалисти са насреща ако имате нужда от ВиК или електроуслуги, смяна на дограма, ремонт на покриви, полагане на изолация, облицовки или външни настилки. Извършваме и всякакъв вид довършителни работи, като боядисване, шпакловане, поставяне на вътрешни настилки ( ламинат, паркет, теракот, гранитогрес), ремонт и обзавеждане на бани, изработване и поставяне на вградени кухни и други.

След  приключване не ремонтните дености, ние можем да се погрижим и за почистването и извозването на отпадъците.